Türkiye

AK Parti’li Özdağ: Türkiye'de iki partili hayata doğru gidiliyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, "Türkiye'de iki partili hayata doğru gidiliyor. HDP ve MHP barajın altında görünüyor. Çok partili hayat olacak ama 2 güçlü parti olacak. Birisi AK Parti, diğeri CHP" dedi.

Konular: Türkiye, AKP
AK Parti'li Selçuk Özdağ [Fotoğraf: AA]

ak parti il kadın kolları başkanı fisun kumbaracı’nın başkanlığa seçilişinin 1. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen programa katılan ak parti genel başkan yardımcısı ve manisa milletvekili selçuk özdağ, 2019'da yapılacak genel seçimler için şimdiden hazır olunmasını isteyerek, seçimlerde 317 milletvekilinden çok daha fazlasıyla geleceklerini savundu.

özdağ, şunları söyledi:

"350 ile 360 ile geleceğiz. şu an türkiye’de iki partili hayata doğru gidiliyor. bugünkü duruma göre hdp de mhp de barajın altında görünüyor. türkiye’de çok partili hayat olacak ama iki güçlü parti olacak. birisi ak parti, milliyetçi, muhafazakâr, demokrat bir parti. milliyetçi demek milletinden yana olmak demektir. sayın recep tayyip erdoğan ve ahmet davutoğlu en büyük milliyetçidir. diğeri de sosyal demokrat olduğunu söyleyen chp’dir. ne kadar sosyal demokrat olduğunu da zaman içerisinde göreceğiz. artık o kürtçülük, marksist, leninist yapıdan kurtulabilecekler mi bilmiyorum. ne kadar atatürk’ün partisi olacaklar bunu da zaman içinde göreceğiz."

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;