Türkiye

Hayri İnönü'den takipsizlik itirazı

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, ''tehdit edildiği" iddialarına ilişkin yürütülen soruşturmada, şüpheliler Mustafa Sarıgül ve Emir Sarıgül hakkında verilen takipsizlik kararına itiraz etti.

istanbul cumhuriyet başsavcılığı özel soruşturma bürosu'nun, 18 aralık 2014'te şişli belediye başkanı inönü'nün eşi nazlı inönü'nün bir gazeteye verdiği röportajdaki ''tehdit'' iddialarına ilişkin soruşturmada verdiği takipsizlik kararına, belediye başkanı inönü itiraz etti.

itiraz dilekçesini avukatı aracılığıyla nöbetçi istanbul sulh ceza hakimliği'ne sunan inönü, dilekçesinde takipsizlik kararının kaldırılarak mustafa sarıgül ve emir sarıgül hakkında dava açılmasını talep etti.

itiraz dilekçesinde mustafa sarıgül ve emir sarıgül hakkında verilen takipsizlik kararının eksik soruşturmaya dayalı olduğu iddia edilerek, kararda bazı delillerden hiç bahsedilmediği, tanık ifadeleriyle ilgili eksik anlatımların bulunduğu belirtildi.

söz konusu itirazı, nöbetçi istanbul sulh ceza hakimliği karara bağlayacak.

kaynak: al jazeera

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;