2016 Rio Olimpiyatları

1 milyondan fazla talep geldi

9 Olimpiyat şampiyonluğu bulunan Usain Bolt'un son yarışı olması beklenen 2017 Dünya Atletizm Şampiyonası'na ilgi büyük.

Konular: Spor, Diğer Sporlar
İkisi de dünyanın en önemli sporcuları arasınd [Getty]

son olimpiyatına brezilya'da katılan jamaikalı sprinter usain bolt'un gelecek yıl londra'da düzenlenecek dünya atletizm şampiyonas'nda son kez mücadele etmesi bekleniyor.

londra'daki bu yarış britanyalı sporcu mo farah'ın da son yarışı olabilir.

bu tarihi anı kaçırmak istemeyen sporseverlerin sayısı da gitgide artıyor. 700 bin bilet kapasitesi olmasına karşın 1 milyondan fazla talep geldi.

bolt, seyircilerin çok da doldurmadığı tribünler önünde rio'da 100, 200 ve 4x100'de, farah da 5 bin ve 10 bin metrede altın madalya kazanmıştı.

atletizm şöleni 4-13 ağustos tarihlerinde düzenlenecek.

kaynak: reuters

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;