Yaşam

2015'in en iyi fotoğrafları

Dünya çapında fotoğrafçıların çalışmalarının yarıştığı 59. World Press Photo Awards sonuçları açıklandı. Suriyeli mültecilerin dramı ve Çin'deki Tianjin faciası bu yılki yarışmaya damgasını vurdu. Türk fotoğrafçı Bülent Kılıç en iyi haber fotoğraflarında üçüncü oldu.

Konular: Yaşam

world press photo awards'ın 59.sunun sonuçları açıklandı. 125 ülkeden 5 bin 775 fotoğrafçının katıldığı yarışmada jür 82 bin 951 fotoğraf arasından ödül alanları belirledi. warren richardson'ın çektiği sırbistan sınırından geçmeye çalışan suriyeli mülteci fotoğrafı yılın fotoğrafı seçildi.  suriyeli fotoğrafçı samir el dumi, duma'ya düzenlenen hava saldırıları sırasında çektiği fotoğraflarla haber dalında birincilik ödülünün sahibi oldu. 

corentin fohlen'in paris'te 130 kişinin hayatını kaybettiği saldırıların ardından çektiği fotoğraf spot haber dalında ikinci oldu. 

afp fotoğrafçısı bülent kılıç, suriye sınrında mültecilerin türkiye'ye geçişini haberlerştirdiği fotoğraflarla spot haber dalında üçüncü oldu. 

kaynak: world photo awards

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;