Futbol

900 TL'ye maç bileti

Atiker Konyaspor Cumartesi günü oynayacağı Trabzonspor maçı için konuk ekip taraftarına ayrılan biletleri 900 liradan satışa sundu.

Konular: Spor, Trabzonspor
[Fotoğraf: Reuters / Arşiv]

konya büyükşehir belediye stadı'nda cumartesi saat 19.00'da başlayacak atiker konyaspor-trabzonspor maçını, cezası nedeniyle ev sahibi takım taraftarları izleyemeyecek. karşılaşmayı hakem halis özkahya yönetecek.

karşılaşmanın deplasman tribünü biletlerinin 900 liradan satışa çıkarılması, sosyal medyada bordo-mavili taraftarların ve futbolserverlerin tepkisine neden oldu.

atiker konyaspor'un basın sözcüsü erhan gökmen, kulübe ve taraftarlarına yapılan haksızlığa tepki olarak fiyatı yüksek tuttuklarını ifade etti.

gökmen, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, türkiye futbol federasyonu (tff) profesyonel futbol disiplin kurulunun (pfdk), atiker konyaspor-antalyaspor maçında yaşanan olaylarla ilgili verdiği cezalar ve tff tahkim kurulunun bu cezaları onamasının, vicdanları yaraladığını vurguladı.

atiker konyaspor camiasının cezayı hak etmediğini belirten gökmen, "açıklanan bilet fiyatları, antalyaspor maçında tribünlerde yer almadığı halde trabzonspor maçını izlemesi engellenen 11 bin kombine sahibine, milli takımı yeniden ayağa kaldırmış olan konya taraftarına ve konya şehrine yapılan haksızlığa tepki niteliğindedir. konyaspor ile trabzonspor'un geçmişten bugüne gelen iyi ilişkileri ve dostluğu tüm spor camiasının malumudur. trabzonspor camiasının bu konuda bizi anlayışla karşılayacağını ümit ediyoruz." ifadelerini kullandı.

taraftarlardan yönetime indirim talebi

konya'daki nalçacılılar taraftarlar derneği, trabzonspor taraftarına ayrılan tribün biletlerinin 900 liradan satışa sunulmasıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, kulüpten indirim talebinde bulundu.

açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"yönetim kurulumuzdan bilet fiyatlarının makul seviyeye çekilmesini talep ediyoruz. deplasmanın her taraftar grubu için bir hak olduğunu düşünüyoruz. konya'nın misafirperverliğine ve hoşgörüsüne yakışmayan, trabzonsporlu misafirlerimizi mağdur eden bu fiyat politikasının kimseye bir faydası olmayacağından hareketle, uğradığımız haksızlıkların çözümü ve türkiye futbol federasyonuna tepki amacıyla yükseltilen bilet fiyatlarının normal seviyelere çekilerek, hakkımızı başka yollarla aramamız gerektiği inancındayız."

öte yandan, konya büyükşehir belediye stadı'nda yarın saat 19.00'da başlayacak spor toto süper lig'deki atiker konyaspor-trabzonspor maçını, cezası nedeniyle ev sahibi takım taraftarları izleyemeyecek. pfdk, atiker konyaspor'a, 20. haftada antalyaspor maçındaki saha olayları nedeniyle 1 resmi karşılaşmayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 60 bin lira para cezası vermişti.

kaynak: aa
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;