Futbol

ABD Klinsmann'ı gönderdi

ABD Milli Futbol Takımı Başkanı Sunil Gulati, Alman teknik direktör Jürgen Klinsmann ile yollarını ayırdıklarını duyurdu.

Klinsmann, 2006 Dünya Kupası'nda Almanya teknik direktörüydü. [Fotoğraf: Reuters]

abd futbol federasyonundan yapılan açıklamada, 52 yaşındaki alman teknik adamla devam etmeme kararı alındığı belirtildi. ayrıca, konuyla ilgili ayrıntıların yakın zamanda duyurulacağı kaydedildi.

başkan gulati ise zor bir karar verdiklerini ve son 5 yıldır klinsmann'ın çalışmalarından dolayı teknik adama teşekkür ettiğini ifade etti.

abd milli takımı geçtiğimiz hafta 2018 fifa dünya kupası eleme grubu maçında kosta rika'ya 4-0 mağlup olmuştu.

alman futbolunun efsane isimlerinden jürgen klinsmann, daha önce almanya milli takımı ve bayern münih'i çalıştırmış, 2011 yılında abd milli takımı'nın başına geçmişti.

kaynak: aa
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;