Türkiye

AK Parti'de yeni MYK açıklandı

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti, Merkez Yürütme Kurulu üyelerini, yani yeni genel başkan yardımcılarını açıkladı. Eski kabinede olup yeni kabinede yer almayan iki bakan Mehmet Müezzinoğlu ve Cevdet Yılmaz, Genel Başkan Yardımcısı oldu.

Konular: AKP, Türkiye

binali yıldırım, açıklamayı ak parti genel merkezi'nde yaptı. eski kabinede bakan olan ancak yeni kabinede yer almayan iki isim; sağlık bakanı mehmet müezzinoğlu ve kalkınma bakanı cevdet yılmaz, myk'ya alındı. müezzinoğlu sivil toplum ve halkla ilişkiler başkanı, yılmaz ise tanıtım ve medya başkanı oldu.

ak parti'de yeni genel başkan yardımcıları şu şekilde:

binali yıldırım: genel başkan

hayati yazıcı: siyasi hukuk işleri başkanı

mustafa ataş: teşkilât başkanı

ahmet sorgun: seçim işleri başkanı

cevdet yılmaz: tanıtım ve medya başkanı

mehmet mehdi eker: dış ilişkiler başkanı

öznur çalık: sosyal politikalar başkanı

erol kaya: yerel yönetimler başkanı

şaban dişli: ekonomi işleri başkanı

mehmet müezzinoğlu: sivil toplum ve halkla ilişkiler başkanı

vedat demiröz: mali, idari işler başkanı

nükhet hotar: ar-ge başkanı

yasin aktay: insan hakları başkanı

çiğdem karaaslan: çevre, şehir ve kültür başkanı

abdülhamit gül: genel sekreter

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;