Ekonomi

Akaryakıtta indirim

Petrol fiyatlarındaki düşüşün ardından kurşunsuz benzine 13 kuruş motorine ise 15 kuruş indirim geldi. Motorin uzun zaman sonra 4 liranın altına düştü.

Konular: Petrol, Türkiye
[Fotoğraf: Reuters]

opec ülkelerinin üretimde kesintiye gitmeme kararının geçen  kasım ayında 112 dolar olan ham petrolün varil fiyatı 71 dolara kadar düştü. bu düşüş türkiye'deki akaryakıt pompa fiyatlarına da yansıdı. kurşunsuz benzine 13, motorine ise 15 kuruş indirim geldi. buna göre istanbul avrupa yakasında kurşunsuz benzinin litre fiyatı 4,44 liradan, motorinin ise 3,92 liradan satılacak.

indirimler gece yarısından itibaren yürürlüğe girecek.

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;