NBA

All-Star’ı Batı kazandı

NBA All-Star maçında, Batı Karması, Doğu Karması’nı 192-182 yendi. Batı’da 52 sayı kaydeden Anthony Davis, En Değerli Oyuncu seçildi.

Konular: Spor, Basketbol
Anthony Davis rekor kırdı [Reuters]

52 sayı kaydeden davis, aynı zamanda all-star tarihinde bir maçta en fazla sayı kaydeden isim oldu. toplam atılan 374 sayı da yine all-star tarihine geçti. bir öndeki rekor 369’du.

batı’da russell westbrook 41, durant ve curry 12’şer sayıyla oynadı.

doğu’da ise antetokounmpo 30 sayıyla en skorer isimdi. lebron james 23, kyrie irving de 22 sayıyla oynadı.

doğu ve batı karması 280 atışta yüzde 57,9'luk başarıyla 162 isabet kaydederken, 66'ncı all-star müsabakası, bir all-star maçında en çok atış kullanılan ve isabet yakalanan maç olarak tarihe geçti.

ayrıca golden state warriors oyuncusu kevin durant 21 sayı, 10 ribaunt ve 10 asistlik performansıyla all-star tarihinde "triple-double" yapan 4'üncü oyuncu oldu.

maçın ilk çeyreğinde eski takım arkadaşı oklahoma city thunder oyuncusu russell westbrook'a asist yapan durant, batı karması yedek oyuncuları, taraftarlar ve analistlerden övgü aldı.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;