Almanya

Almanya'da 8 bebek cesedi bulundu

Almanya'nın Çek sınrınıda bulunan Wallenfels kasabasındaki bir evde bulunan bebek cesedi sayısı 8'e yükseldi.

Konular: Almanya, Avrupa
[Fotoğraf: DPA]

almanya'nın bavyera eyaletine bağlı wallenfels kasabasında bir evde bulunan bebek cesedi sayısı 8'e yükseldi. polis açıklamasında, son cesedin de diğerleri gibi örtü ve plastik poşetlere sarılı olduğu belirtildi.

alman dpa haber ajansı, bebekleri bir doktorun bulduğunu duyurdu. cesetler otopsi için adli tıpa götürüldü.

apartmanda daha önce 45 yaşında bir kadının oturduğu belirtilirken, polis olası şüphelileri sorgulamaya başladı. afp'ye konuşan bir polis sözcüsü de 45 yaşındaki kadın için "muhtemelen bebeklerin annesi" ifadesini kullanırken, henüz kadının bulunamadığını belirtti. 

kaynak: reuters, afp, aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;