Futbol

Altı futbolcu Ukrayna'ya dönmedi

Shakhtar Donetsk'de Brezilyalı Alex Teixeira, Fred, Dentinho, Douglas Costa, Ismaily ve Arjantinli Facundo Ferreyra güvenlik sorunu nedeniyle Ukrayna'ya gitmedi.

Konular: Spor
Alex Teixeira'nın Shakhtar ile 2018'e kadar sözleşmesi bulunuyor. [Fotoğraf: Getty Images]

shakhtar donetsk'in güney amerikalı oyuncularının ülkeye dönmek istememelerinin sebebi, malezya havayolları'na ait amsterdam-kuala lumpur seferini yapan bir yolcu uçağının ukrayna hava sahasında düşmesi.

shakhtar'ın başkanı rinat akhmetov, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "uymaları gereken kontratları bulunan bu oyuncularımızın takıma dönmelerini bekliyoruz. eğer dönmezlerse bu işten zarar gören kendileri olur. hepsinin sözleşmelerinde serbest kalma maddeleri bulunuyor. birileri transfer bedellerini düşürmek isterse bu ihtimal yalnızca bizim elimizde ve böyle bir durum söz konusu değil" ifadelerini kullandı.

güvenlik konusunda sorun yaşamayacaklarını vurgulayan başkan, "umarım yanlış anlaşılma sona erer. oyuncular korkularının kurbanı olmaz ve kışkırtmalara gelmez. ortada korkulacak bir şey yok. güvenliklerini sağlamak için hazırız. oyuncularımızı güvenliklerini riske atacak tehlikeli bir yerde bulundurmayacağız" dedi.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;