Türkiye

Asker kaza kurşunuyla öldü

Uludere'deki 5. Hudut Tabur Komutanlığı'nda görev yapan er Emin Daşçı, arkadaşına ait silahın kazayla ateş alması sonucu hayatını kaybetti.

Konular: Türkiye
ARŞİV

bağlıca köyündeki şırnak 48. hudut tugay komutanlığı'na bağlı 5. hudut tabur komutanlığı'nda görevli piyade er emin daşçı nöbet esnasında arkadaşına ait silahın kazayla ateşlenmesi sonucu vücuduna isabet eden kurşunla yaralandı. 

şırnak asker hastanesi'ne kaldırılan daşçı, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

er daşçı'nın cesedi, diyarbakır adli tıp kurumu'ndaki otopsinin ardından, toprağa verilmek üzere memleketi uşak'ın karahallı ilçesi kavaklı köyüne gönderildi.

daşçı 21 yaşındaydı.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;