Türkiye Süper Ligi

Avcı Başakşehir’le anlaştı

Teknik direktör Abdullah Avcı, Başakşehir adını alan eski İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile anlaşmaya vardı.

Konular: Spor, Futbol
Avcı 2006 ile 2011 arasında da İBB'yi çalıştırmıştı. [Fotoğraf: AA]

başakşehir ile beş yıllığına anlaşan avcı, perşembe günü yeni kulübüyle sözleşme imzalayacak.

avcı uzun vadeli sözleşme imzalama fırsatının kararında etkili olduğunu söyledi:

"zaten bugüne kadar gerek kayserispor, gerek bursaspor tekliflerini hep kısa sözleşmeler olduğu için kabul etmedim. belediye eski ve tanıdık camiamız, bu yöndeki çalışmalarımız sonuç verdi ve uzun vadeli imza aşamasına geldik. hedeflerimiz var ve buna birlikte yürüyeceğiz. yeni stat, kulüp adı, taraftarlarımıza, camiamıza, türk futboluna, herkese hayırlı olsun."

50 yaşındaki teknik adam, 2006 ile 2011 arasında istanbul büyükşehir belediyespor'u çalıştırmış, 2011’de türkiye milli takımı’nın başına geçmişti.

avcı, 18 maçta aldığı sekiz mağlubiyet, dört beraberlikten sonra, geçen yaz milli takımdaki görevinden istifa etti.

başakşehir gelecek sezon türkiye süper ligi’nde mücadele verecek.

kaynak: al jazeera 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;