UEFA Avrupa Ligi

Avrupa Ligi'nin sürprizi Karabağ Ağdam

Azerbaycan'ın Karabağ Ağdam takımı tarihinde ilk kez katıldığı UEFA Avrupa Ligi'nde Ukrayna'nın Dnipro Dnipropetrovsk takımını 1-0 yenmeyi başardı.

Konular: Spor, Futbol, Azerbaycan

kiev olimpiyat stadı'nda oynanan maçın tek golü 21'inci dakikada muarem muarem'den geldi.

kalan dakikalarda başka gol olmayınca karabağ karşılaşmayı galibiyetle tamamladı.

f grubu'nun diğer maçında ise inter ile saint etienne golsüz berabere kaldı.

grubun favorisi inter üç maçta topladığı yedi puanla zirvede. saint etienne maçından da bir puan çıkaran karabağ, italyanları takip ediyor, dört puanla ikinci. saint etienne üç, dnipro da son sırada.

karabağ kulübü olmasına karşın merkezi bakü'de olan kulüp 1987 yılından beri bu isimle mücadele ediyor. karabağ ağdam, 1993 yılından sonra ilk kez geçen sezon azerbaycan ligi'nde şampiyonluğa ulaştı. 

kaynak: al jazeera
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;