Türkiye

Bahçeli: Hani silahlar susuyordu?

MHP lideri Yüksekova'da 3 askerin şehit edilmesini değerlendirdi: Çözüm isimli PKK süreci analarımızın bağrını delen, Mehmetçiğe, polislere kast eden, masumlara namlu çeviren musibettir.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, twitter hesabından çözüm sürecini de eleştirdi. [Fotoğraf: AA]

hakkari'nin yüksekova ilçesi'nde meydana gelen silahlı saldırı sonucu üç askerin şehit olmasına tepkisini twitter hesabından gösteren milliyetçi hareket partisi genel başkanı devlet bahçeli, "hani silahlar susuyordu, hani güzel şeyler olacaktı, hani kan duracaktı, şehadet haberleri alınmayacaktı?" diye sordu.

bahçeli sosyal medya hesabında çözüm süreci ile ilgili yorumunu ise şu sözlerle paylaştı:

"çözüm isimli pkk süreci; analarımızın bağrını delen, mehmetçiğe, polislere kast eden, masumlara namlu çeviren musibettir, ihanettir."

'imralı-kandil arasında kurulan ölüm oyunu'

"milletin  imralı-kandil arasında kurulan ölüm oyununa mahkum olduğunu" söyleyen bahçeli, "mübarek gözlerinden yaş dökülen, nasırlı elleriyle bağırılarına vuran anaların feryat figanlarına sebep olan suç ortakları malumumuzdur... yalan söyleyenler, aldatanlar, kandıranlar, terörün yörüngesine pazarlıkla tutunanlar milli vicdanda nasıl aklanacak, nasıl hesap verecektir... muhteris ve menfaat düşkünleri açıklayınız, imralı-kandil arasında kurulan ölüm oyununa bu milleti ne hakla mahkûm ettiniz?" diye yazdı. 

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;