Basketbol

Banvit zor da olsa kazandı

EuroCup'ta Banvit, Sırp ekibi Partizan NIS'i uzatmalar sonucunda 90-85 mağlup etti. Maç öncesinde geçtiğimiz hafta İstanbul'da ölen Sırp taraftar için saygı duruşunda bulunuldu.

Konular: Spor
Banvit zorlandığı maçı beş sayı farkla kazandı. [Fotoğraf: AA]

galatasaray-kızılyıldız maçı öncesinde yaşamını yitiren sırp taraftar marko ivkovic için maç öncesinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. banvitli oyuncular sahaya 'kaybınız için üzgünüz' yazılı pankartla çıktı.

e grubu altıncı maçında baştan sona çekişme yaşandı. ilk çeyrek bir sayı farkla konuk ekibin üstünlüğü ile sonuçlandı. ikinci çeyrekte öne geçen banvit ilk yarıyı yedi sayı farkla, üçüncü çeyreği de dört sayı farkla üstün kapattı.

son çeyrekte skora denge geldi. 83-83'lük eşitlikle maç uzatmalara gitti. banvit zorlandığı maçı beş sayılık farkla kazanmayı başardı.

bandırma ekibi, gruptaki yedinci maçında altıncı galibiyetini elde etti. partizan ise altıncı yenilgisini aldı.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;