Futbol

Başakşehir futbolcularından gazetecilere saldırı

Başakşehirli Emre Belözoğlu, 3-3 biten Çaykur Rizespor maçı sonrasında kendisine küfreden bir taraftarla tartışmaya girdi. Başakşehirli futbolcular daha sonra olay anını görüntüleyen A Spor muhabirine ve kameramanına saldırdı. Saldırı sonucu yaralanan iki gazeteciyi polis futbolcuların arasından güçlükle aldı.

Konular: Futbol, Spor

çaykur rizespor ile 3-3 berabere kalan medipol başakşehir kafilesindeki bazı futbolcular ve kulüp çalışanları, maç sonunda görüntü alan a spor televizyon kanalının kameraman ve muhabirine saldırdı. olayda yaralanan muhabir ve kameraman polise giderek şikayetçi oldu.

maç sonunda teknik direktörler basın toplantısı yaparken medipol başakşehir'li emre belözoğlu, tel örgüler arkasında kendisine sevgi gösterilerinde bulunan bazı taraftarlarla görüştüğü sırada arka taraftan bir taraftar küfür etti. emre belözoğlu ve bazı futbolcular küfür eden taraftara tepki gösterdi. ardından da başakşehirli futbolcular a spor muhabiri selman kutlu ve görüntü alan kameraman ahmet çağlar yıldırım'a saldırdı. saldırı sonucu yaralanan iki gazeteciyi polis futbolcuların arasından güçlükle aldı. polisin araya girmesiyle uzaklaştırılan futbolcular otobüse bindirildi. olayda başından yaralanan selman kutlu ile kameraman ahmet çağlar yıldırım hastaneye götürüldü. iki gazeteci polise giderek şikayetçi oldu.

olayın güvenlik kamerası görüntülerinde bir taraftarla tartışan emre belözoğlu'nu takım arkadaşlarının sakinleştirmeye çalıştığı, futbolcu ve kulüp çalışanlarının olayları görüntüleyen kameramana ve muhabire saldırmaları yer alıyor. başakşehirli milli futbolcu volkan babacan'ın ilk yumruğu attığı olayda gazetecilerin dövüldüğü anlar bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;