Bundesliga

Bayern, Paderborn'u zirveden indirdi

Dördüncü haftaya lider olarak giren Bundesliga'nın yeni takımı Paderborn, son şampiyon Bayern Münih'e 4-0 yenildi ve liderliği kaybetti.

Bayern Münih geçen sezonu şampiyon olarak tamamladı. [Reuters]

bayern münih, kendi sahasında ağırladığı paderborn'u 4-0 yenerek puanını 11'e çıkardı ve liderliğe yükseldi. yenilgisiz bayern beşinci maçındaki üçüncü galibiyetini aldı.

paderborn ise 8 puanda kaldı ve dördüncü sıraya düştü. ligin yeni ekibi, ilk yenilgisini aldı. 
 

Bundesliga'da günün sonuçları

b.munih - paderborn: 4-0
e. frankfurt - mainz: 2-2
hoffenheim - freiburg: 2-3
werder bremen - schalke: 0-3

bayern münih'in gollerini mario gotze (2), yeni transfer robert lewandowski ve thomas müller kaydetti. thomas müller, bundesliga'daki 60'ncı golünü buldu.

paderborn'un türk asıllı futbolcusu süleyman koç neuer'in kalesine etkili şutlar çıkardı.

manuel neuer de 100'üncü kez takımıyla sahaya çıktı.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;