Türkiye

Bayram'da kaza bilançosu

Ramazan Bayramı tatili daha bitmeden yurt genelinde meydana gelen ölüm ve ağır yaralanmalarla sonuçlanan 80'den fazla kazada 92 kişi öldü.

Konular: Türkiye
Bayram tatilinde trafik kazalarının bilançosu yüksek. [Fotoğraf: AA]

ramazan bayramı tatilinde yurt genelinde çeşitli illerde meydana gelen kazalarla, bu kazalarda ölenlerin ve yaralananların sayısı şöyle:

- 25 temmuz cuma günü yaşanan trafik kazalarında 14 kişi öldü, 40 kişi yaralandı.

- 26 temmuz cumartesi günü ise bilanço daha da ağırlaştı. ülke genelinde meydana gelen kazalarda 16 kişi öldü, 212 kişi de yaralandı.

- arife günü olan 27 temmuz pazar günü meydana gelen, aralarında 4 kişinin yaşamını yitirdiği istanbul'daki halk otobüsü yangınının da yer aldığı kazalarda 22 kişi öldü, 164 kişi yaralandı.

- ramazan bayramı'nın birinci günü olan 28 temmuz pazartesi günü de kaza haberleri gelmeye devam etti. trafikte 17 kişi yaşamını yitirdi, 116 kişi yaralandı.

- bayramın ikinci günü de yine yollarda ölümler yaşandı. çeşitli illerde meydana gelen kazalarda 23 kişi hayatını kaybetti, 130 kişi yaralandı.

böylece beş gün içerisinde gerçekleşen kazalarda ölü sayısı 92'yi buldu. bu kazalarda 657 kişi de yaralandı.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;