Premier League

Beckham: Van Gaal'e biraz zaman verin

Tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşayan Manchester United'da menajer Louis Van Gaal'in gönderilmesi an meselesi. Beckham'a göre ise Hollandalı teknik adama biraz daha zaman verilmeli.

Konular: Spor, Futbol
Van Gaal Avrupa'nın birçok büyük takımını çalıştırdı. [Getty Images]

manchester united tarihinin efsanevi oyuncularından david beckham, van gaal'e destek çıktı.

talksport radio'ya konuşan eski milli futbolcu "van gaal oyunda etkisi olan çok tecrübeli bir teknik adamdır. bazen zaman alabilir. manchester united menajeri olmak kolay değildir" dedi.

beckham "sonuçlara bakmalıyız, oyunu incelemeliyiz, taraftarları dinlemeliyiz, kulüpteki sorunlara bakmalıyız. ben onun insanlığı, menajerliği hakkında hep iyi şeyler duyuyorum" ifadelerini kullandı.

alex ferguson'ın bırakmasının ardından dikiş tutturamayan manchester united ligde 5. sırada. şampiyonlar ligi'nden elendi, uefa avrupa ligi'nde de turu zora soktu.

kaynak: reuters

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;