Futbol

Beşiktaş Gençlerbirliği'ne takıldı

Süper Lig'de 9. haftanın açılış maçında Beşiktaş Ankara deplasmanında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

ev sahibi ekibin golünü 27. dakikada serdar gürler, beşiktaş'ın golünü de talisca kaydetti.

beşiktaş'ta teknik direktör şenol güneş, son oynadıkları maça göre kadroda 2 değişik yaptı.

tecrübeli teknik direktör, geçen hafta sahalarında 3-0 kazandıkları antalyaspor maçının kadrosunda bulunan atiba hutchinson'u ankara'ya getirmezken,vincent aboubakar'ı da yedeğe çekti. güneş, gençlerbirliği karşısında bu futbolcuların yerine necip uysal ve olcay şahan'ı ilk 11'de görevlendirdi.

siyah-beyazlı takımda sakatlıkları bulunan caner erkin, oğuzhan özyakup, gökhan inler ve ömer şişmanoğlu maçın kadrosunda yer almadı.

gençlerbirliği karşısında beşiktaş'ın kalesini fabricio korurken, savunma hattı gökhan gönül, tosic, marcelo, adriano'dan oluştu. bu futbolcuların önünde necip uysal ve tolgay arslan görev alırken, orta sahanın sağında quaresma, solunda olcay şahan ve forvet arkasında talisca forma giydi. beşiktaş'ın forvetinde ise cenk tosun görev yaptı.

caner erkin'e destek

beşiktaşlı futbolcular, maç öncesindeki ısınmada giydikleri tişörtlerle geçirdiği sakatlık nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalacak caner erkin'e destek verdi.

siyah-beyazlı futbolcuların giydiği tişörtlerin üzerinde caner erkin'in fotoğrafının yanı sıra "seninleyiz fişek" yazısı yer aldı.

üzülmez'den 4 değişiklik

gençlerbirliği teknik direktörü ibrahim üzülmez, geçen hafta 2-1 yenildikleri çaykur rizespor maçının kadrosunda 4 değişiklik yaptı.

başkent ekibinde soğuk algınlığı geçiren rumen golcü bogdan stancu maç kadrosunda yer almadı.

ibrahim üzülmez, son maça göre ante kulusic'in yerine palitsevich'e, khalili'nin yerine landel'e, stancu'nun yerine muric'e, rante'nin yerine de aydın karabulut'a görev verdi.

kaynak: al jazeera
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;