UEFA Avrupa Ligi

Beşiktaş moral arıyor

Ligde çıktığı son iki maçı kaybedip liderliği yitiren Beşiktaş, Avrupa Ligi C Grubu’nda, deplasmanda 4-0 yendiği Partizan ile karşı karşıya gelecek.

Konular: Spor, Futbol, Beşiktaş
İlk maçta golleri Veli Kavlak, Demba Ba, Oğuzhan Özyakup ve Gökhan Töre attı. [Fotoğraf: AA]

beşiktaş’ın, sırbistan’da 4-0 yendiği partizan’ı ağırlayacağı karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. olimpiyat stadı’nda, romanya’dan alexandru tudor’un yöneteceği maç star tv’den naklen yayımlanacak.

fenerbahçe derbisinde omzundan sakatlanan kaleci tolga zengin, bu akşam sahada olamayacak. sakatlığı düzelen serdar kurtuluş ise slaven biliç’ten forma bekliyor.

partizan cephesinde ise branko ilic cezalı, nikola drincic ile darko brasanac sakat.

belgrad’da oynanan maçta siyah beyazlı ekip veli kavlak, demba ba, oğuzhan özyakup ve gökhan töre’nin golleriyle kazanmıştı.

partizan’dan önce asteras ve tottenham ile berabere kalan beşiktaş, üç maç sonunda topladığı beş puan topladı.

tottenham da beşiktaş ile aynı sayıda gol attı, gol yedi ve puan aldı.

premier league temsilcisi, ingiltere’de 5-1 yendiği asteras ile bu gece 20.00’de deplasmanda karşılaşacak.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;