Basketbol

Beşiktaş Ufuk Sarıca ile kendine geldi

Ufuk Sarıca yönetimindeki Beşiktaş Sompo Japan, FIBA Şampiyonlar Ligi’nde AEK’yı 88-78 yenerek 3’te 3 yaptı. Siyah beyazlılar ligdeki 4 maçta da yenilgi yüzü görmedi.

Konular: Spor, Beşiktaş
Ufuk Sarıca Beşiktaş'a Karşıyaka'dan geldi. [Fotoğraf: AA]

basketbolda, erkekler fiba şampiyonlar ligi e grubu'ndaki üçüncü maçında beşiktaş sompo japan, deplasmanda yunan ekibi aek'yı 88-78 yendi ve 3'te 3 yaptı. beşiktaş bu sezon oynadığı 7. resmi maçtan da galibiyetle ayrıldı. 


ilk periyodu 22-18 önde geçen beşiktaş sompo japan, ikinci çeyrekte farkı 7'ye çıkardı ve ilk yarıyı 47-40 önde tamamlandı. 
 üçüncü çeyrekte daha iyi hücum yapan ev sahibi aek, son çeyreğe girilirken farkı 3'e indirdi: 61-64

son periyotta rakibinin oyuna ortak olmasına izin vermeyen siyah-beyazlılar, karşılaşmadan 10 sayı farkla 88-78 galip ayrıldı ve grupta liderliği ele geçirdi.
 maçın en skorer ismi 24 sayıyla beşiktaş sompo japan'dan earl clark olurken, aek'da dusan sakota 16 sayı üretti.

kaynak: al jazeera

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;