Beşiktaş

Beşiktaş zorun peşinde

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi ikinci turunda deplasmanda 1-0 yenildiği Liverpool karşısında bu akşam iki farklı galibiyet arayacak.

İlk maçtaki tek golü penaltıdan Mario Balotelli atmıştı. [Fotoğraf: Getty Images]

atatürk olimpiyat stadı'nda saat 20.00'de başlayacak mücadele star tv'den naklen yayınlanacak. maçı slovenya'dan damir skomina yönetecek.

beşiktaş'ın uefa avrupa ligi'nde son 16 takım arasına kalabilmesi için liverpool'u iki farklı yenmesi gerekiyor. 90 dakikanın 1-0'lık beşiktaş üstünlüğüyle tamamlanması halinde maç uzatmaya gidecek. 1-0 dışındaki tek farklı beşiktaş galibiyetlerinde ise turu geçen taraf liverpool olacak.

siyah beyazlı ekipte sarı kart cezalıları ersan adem gülüm ile ramon motta, bu akşam forma giyemeyecek. beşiktaş teknik direktörü slaven bilic'in ersan'ın yokluğunda savunmanın göbeğinde atınç nukan'a, savunmanın solunda ise uğur boral veya yeni transfer daniel opare'ye şans vermesi bekleniyor.

sakatlıkları süren demba ba ve gökhan töre'nin durumları ise kesinlik kazanmadı. bilic, dünkü basın toplantısında, "doktorlarımızla konuşacağız bir risk olmazsa oynatacağız" ifadelerini kullandı.

liverpool cephesinde ise sakatlıkları bulunan henderson ve coutinho istanbul'a getirilmedi. markovic ise kart cezalısı.

beşiktaş bu sezon uefa şampiyonlar ligi ön eleme maçlarıyla başladığı avrupa serüvenine uefa avrupa ligi'yle devam etti ve bu kulvarda toplam 11 maç yaptı. bu karşılaşmaların beşinde sahadan galibiyetle ayrılan beşiktaş, dört kez berabere kaldı, sadece iki kez mağlup oldu.

2 kilometrelik bilet kuyruğu

beşiktaş-liverpool mücadelesi için satışa sunulan tüm biletlerin tükenmiş olmasına rağmen, güvenlik tedbiri nedeniyle daha önceden ayrılmış olan stadyumdaki ilk beş sıra koltuğun doğu tribünü hariç olmak üzere, dördüncü ve beşinci sıralarının satışa sunulmasına karar verilmesin ardından beşiktaşlı taraftarlar inşaat halindeki vodafone arena'daki biler satış noktasına akın ettiler.

sabahın erken saatlerinden itibaren bilet almak için sıraya giren taraftarlar, stattan beşiktaş'a doğru 2 km'lik kuyruk oluşturdu.

kaynak: al jazeera, aa ve dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;