ABD

Beyaz Saray girişinde bombalı araç paniği

ABD'de Beyaz Saray'ın güvenlik noktalarından birine Cumartesi gecesi aracıyla yaklaşan ve araçta bomba olduğunu iddia eden bir şüpheli, Gizli Servis tarafından gözaltına alındı.

Konular: ABD
[Fotoğraf: AA]

amerikan cnn kanalında yer alan ve bölgede görev yapan polislere dayandırılan haberde, olayın gece yarısına doğru meydana geldiği belirtildi. aracıyla beyaz saray'ın kontrol noktalarından birine yaklaşan bir şüphelinin, kontrol noktasındaki görevlilere aracında bomba olduğunu söylediği ifade edildi. şüpheliyi gözaltına alan gizli servis, bölgeyi trafiğe kapattı ve güvenliği bir üst seviyeye çıkardı.

yaklaşık 4 saat süren inceleme sonucunda gizli servis'in bölgeyi tekrar trafiğe açtığı ve bomba imhâ ekiplerinin olay yerinden ayrıldığı ifade edildi. yetkililer araçta bomba olup olmadığını açıklamadı.

olayın yaşandığı saatlerde abd başkanı donald trump'ın florida'da olması sebebiyle beyaz saray'ın büyük oranda boş olduğu belirtildi.

hafta içinde de beyaz saray'ın çitlerinden atlayarak içeri giren bir şüphelinin yaklaşık 15 dakika boyunca beyaz saray'ın sınırları içinde dolaştığı, bu sürenin sonunda yakalandığı bildirilmişti.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;