Bilim-Teknoloji

Bir saatte 200 bin kez indirildi

Sony Pictures'ın bugün internette yayımlanacağını açıkladığı The Interview, BitTorrent platformlarında belirdi. Film, bir saatte 200 binden fazla indirildi. Sony, film sayesinde internetten büyük gelir elde etmeyi hayal ediyordu.

Konular: Bilim-Teknoloji
The Interview BitTorrent dosyası olarak internete düştü.

hacker tehditleri sonucu gösterimi iptal edilen, sonra tekrar gösterilmesine karar verilen the interview, bittorrent sitelerine de düştü. peer-2-peer istemcileri, dosya bağlantısı olarak sundukları the interview filmini sinemalardan önce internete sundu. film, bugünden microsoft xbox, youtube movies ve google play'de de erişime sunuldu.

filmin internetteki yasal platformlarda belirmesinin hemen ardından, kopyaları bittorrent platformlarında belirdi. sony, ücretli olarak kiralanabileceğini ve indirilebileceğini açıkladığı the interview filminde korsanlardan yine son dakika golü yemiş oldu.

torrent freak'in haberine göre, the interview 10 saat içinde 200 binden fazla indirildi. hızla artan indirilme sayısı, sony'nin son derece merak edilen filmden beklediği internet gelirini de çöpe atmış gibi görünüyor.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;