Recep Tayyip Erdoğan

'Bize güvenoyu verdiniz'

Başbakan Erdoğan ‘Millete Hizmet Yolunda’ konuşmasında ulusa seslendi. ‘30 Mart’ta bize güvenoyu verdiniz’ diye konuştu.

Konular: Türkiye

başbakan erdoğan’ın düzenli olarak değerlendirmelerde bulunduğu ‘millete hizmet yolunda’ konuşması yayınlandı. başbakan ‘sizler, 30 mart’ta sandıkta bize bu yetkiyi verdiniz, uluslararası merkezlerin maşası gibi çalışıp, kendi ülkesine ihanet eden örgütlerden, hukuk ve demokrasi içinde mutlaka hesap sorulacaktır.’ diye konuştu.

erdoğan’ın konuşmasından bazı satırbaşları şöyle;

‘ne acıdır ki, ülke içindeki bazı ihanet şebekeleri ve ülke dışında bunlara lojistik sağlayan bazı örgütler tarafından, ülkemizin istiklali, istikbali; ülkemizin, birliği, kardeşliği hedef alındı.

her gün ortalığa saçılan ses kayıtlarıyla, montaj kasetlerle, kimi zaman görüntülerle, toplumsal değerlerimiz, dini ve manevi değerlerimiz açıkça ayaklar altına alındı.

hazreti peygamberimizin dahi, kirli bazı örgütler tarafından son derece edepsiz biçimde istismar edildiğine, saygısızca kullanılmak istendiğine şahit olduk.

hiçbir değere hürmeti olmayan; dini, manevi, toplumsal ve insani hiçbir kutsalı tanımayan, helal ve haram kavramlarının sınırlarını kaybetmiş bir örgütün öncülüğünde, ülkemiz adeta esir alınmak istendi.

hedef projeler ve çözüm süreci

‘küresel ölçekteki büyük projelerimizi, hızlı tren, 3’üncü boğaz köprüsü, 3’üncü havalimanı, marmaray gibi projeleri durdurmak, türkiye’nin küresel rekabetteki gücünü kırmak istiyorlardı.

artık şehadet haberlerinin gelmediği, artık ölüm haberlerinin gelmediği, başarıyla ilerleyen çözüm süreci’ni akamete uğratmak, kardeşliğimize darbe vurmak istiyorlardı.’

30 mart ‘güvenoyu’

‘uluslararası merkezlerin maşası gibi çalışıp, kendi ülkesine ihanet eden örgütlerden, hukuk ve demokrasi içinde mutlaka hesap sorulacaktır.

sizler, 30 mart’ta sandıkta bize bu yetkiyi verdiniz, bu talimatı verdiniz. hiç endişeniz olmasın, bizler de vazifemizi bihakkın yerine getireceğiz.

yine sizler, 30 mart’ta, aktif dış politikamızın, çözüm süreci’nin, küresel yatırımların, özellikle de ekonomik politikalarımızın devamı konusunda bize güvenoyu verdiniz.’

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;