2016 Rio Olimpiyatları

Bolt 200 metrede de birinci

Jamaikalı atlet Usain Bolt, Rio Olimpiyat Oyunları'nda 200 metre finalinde altın madalya kazandı. Türkiye'yi erkekler 200 metre finalinde temsil eden Ramil Guliyev, 8'incilik elde etti.

jamaikalı sprinter usain bolt ise 19.78'lik derecesiyle altın madalyaya uzandı. bu başarısıyla 31 yaşındaki sporcu, ikisi rio'da olmak üzere olimpiyatlardaki toplam madalya sayısını 8'e çıkardı.

finalde, kanadalı andre de grasse, 20.02'lik süresiyle gümüş, fransız christophe lemaitre ise 20.12'lik zamanıyla bronz madalyayı boynuna taktı.

guliyev 8. oldu

türkiye'yi erkekler 200 metre finalinde temsil eden ramil guliyev, 8'incilik elde etti. guliyev bitiş çizgisini 20 saniye 43 salisede geçti. 

kaynak: aa

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;