Şampiyonlar Ligi

Buffon: Leicester ile karşılaşmak istemem

Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalistler belli olmaya devam ediyor. Juventus’un kalecisi Buffon eşleşmek istemedikleri takım olarak Leicester’ı gösterdi.

Konular: Spor, Futbol
Buffon İtalya Milli Takımı'nda da başarılı performanslar ortaya koyuyor. [Reuters]

juventus porto’yu, leicester da sevilla’yı eleyerek çeyrek finale çıktı.

juventus’n kalecisi buffon’a hangi takımla eşleşmek istemediği soruldu. tecrübeli italyan da leicester city’yi gösterdi:

“kiminle oynamak istemem? leicester. çünkü çok tehlikeli ve tutkulu bir takım. rakipler için sorun çıkartacak bir yapıları var”

şampiyonlar ligi’nde şu ana kadar barcelona, bayern münih, borussia dortmund, real madrid, juventus ve leicester çeyrek finale yükseldi.

“bu kadroyla finale gitmemek için bir sebep yok” diyen 38 yaşındaki kaleci eşleşmek istediği takım olarak ise iki yıl öncesindeki 3-1’lik yenilginin faturasını geri ödemeye ithafen barcelona’yı işaret etti.

kaynak: reuters

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;