Dünya

Canlı yayında beklenmedik misafirler

Siyaset bilimci Robert Kelly, Güney Kore'den BBC'ye canlı bağlandı, devlet başkanı Park'ın görevinden azledilmesi ile ilgili sorulara yanıt veriyordu. Ta ki iki çocuğu, canlı yayına katıldığı odaya girene kadar...

Konular: Dünya

siyaset bilimci robert kelly'nin güney kore'deki evinden bbc ile gerçekleştirdiği canlı bağlantı, küçük kız çocuğunun dans ederek yayını yaptığı odaya girmesiyle kesintiye uğradı.

spiker james mernendez ve profesör kelly, ilk önce röportaja devam etmeyi denedi. fakat kızının hemen ardından, ondan daha küçük olan erkek çocuğu da yürüteciyle odaya girdi.

bbc çalışanı julia macfarlane tarafından twitter'da paylaşılan görüntülerde, durumu fark eden bir yetişkinin hızla odaya girip çocukları dışarı çıkardığı görülüyor.

çocukların dışarı çıkarılmasının ardından kelly, özür dileyerek röportaja devam etti. 

kaynak: twitter, the daily mail 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;