Türkiye

Cansu Kaya davasında tahliye

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde 18 yaşındaki Cansu Kaya'nın ölümüyle ilgili haklarında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle mahkemeye çıkarılan iki sanık yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla tahliye edildi.

Konular: Türkiye
Otopside Cansu Kaya'nın boğulduktan sonra suya atıldığı belirlenmişti. [Fotoğraf-DHA - Arşiv]

cansu kaya, geçen yıl haziran ayında, garson olarak çalıştığı dalyan mahallesi'ndeki restorandan iş çıkışı sonrası kaybolmuş, ardından dalyan'da su kenarında cesedi bulunmuşdu. 

otopsi sonucunda cinsel saldırıya uğradığı ve boğulduktan sonra cesedinin suya atıldığı belirlendi. valilik, soruşturmada 4'ü şüpheli 11 kişinin ifadesine başvuırulduğunu açıklarken  m.p.ç. (17) ve necati d. (25) tutuklanmıştı. fethiye ağır ceza mahkemesi kararı ile 10 haziran'da olay yerinde sanıkların da katılımı ile keşif yapılmıştı.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;