Euro 2016

Çekler puanı son dakikada kurtardı

Türkiye'nin de yer aldığı D Grubu'nda Hırvatistan 2-0 öne geçtiği mücadelede son dakikalarda yediği golle sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Maç, 85. dakikada Hırvat taraftarların sahaya attığı meşalelerden dolayı bir süre durdu.

Konular: Spor, Futbol, Hırvatistan

son bölüme kadar çekler karşısında üstün bir oyun sergileyen hırvatistan'da goller 37'de ivan perisic ve 59'da ivan rakitic'den geldi. çek cumhuriyeti'nin gollerini ise milan skoda ve 90'da penaltıdan tomas necid kaydetti.

ilk maçta türkiye'yi 1-0 yenen hırvatistan puanını 4'e çek cumhuriyeti ise 1'e çıkardı.

hırvatistan'da corluka'nın kafası türkiye maçında olduğu gibi sargıya alındı. çeklerde, yıllardır türkiye'de forma giyen tomas sivok da ilk 11'de forma giydi. bursasporlu tomas necid de puanı getiren golü attı.

85. dakikada sahaya atılan meşaleler nedeniyle oyun bir süre durdu.

Corluka'nın başı yine sarıldı.


Maç Hırvat taraftarların sahaya attığı meşalelerden dolayı bir süre durdu

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;