IŞİD

Cerablus’ta 1 asker şehit

Fırat Kalkanı Harekâtı’nın dördüncü gününde Türk tanklarına roket atılması sonucunda bir asker şehit oldu, üç asker yaralandı. Anadolu Ajansı, roketi PYD'lilerin attığını duyurdu.

[Fotoğraf: AA]

türk silahlı kuvvetleri ve koalisyon uçaklarınca desteklenen suriye'nin kuzeyindeki fırat kalkanı harekâtı'nın dördüncü gününde iki türk tankına roket atıldı. bir asker şehit oldu, üç asker yaralandı. 

anadolu ajansı, roketin cerablus'un 6-7 kilometre güneyinde pkk'nın suriye kolu pyd'nin üyeleri tarafından atıldığını duyurdu. saldırının ardından pyd hedefleri obüs ve top atışlarıyla vuruldu. yaralı askerler, bölgeden ambulanslarla alınarak gaziantep'teki hastanelere kaldırıldı.

türk tank birliklerinin desteğiyle özgür suriye ordusu'nun (öso) harekâtın ilk günü işid militanlarının elinden aldığı cerablus bölgesinde yer yer çatışma çıkıyor.

kaynak: dha ve aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;