Premier League

‘Chelsea’den ayrılmak üzereydim’

Premier Lig lideri Chelsea’nin bu sezon en golcü oyuncusu Diego Costa geçen transfer dönemindeyken kulüpten ayrılma aşamasında olduğunu söyledi.

Konular: Spor, Futbol
Diego Costa, Atletico Madrid ile geçen sene lig şampiyonluğunu kazanmıştı. [Fotoğraf: Reuters]

ligde13 haftadır kazanan chelsea’da diego costa 18 maçta attığı 14 golle krallıkta ilk sırada.

chelsea’ye atletico madrid’den gelen brezilyalı forvet, geçen sezonun yaz transfer döneminde ayrılmak istediğini söyledi. sebebini ise ailevi sebepler olarak belirtti.

costa daha sonra fikrini değiştirip takımda kaldığını ifade etti ve ‘iyi ki de kalmışım. burada çok mutluyum’ dedi.

kendini geliştmerken zorunda olduğunu, premier lig’de merhametin olmadığını kaydeden tecrübeli forvet artık hakemler konusunda daha dikkatli olduğunu eleştirilerini azalttığını ifade etti.

kaynak: afp
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;