CHP kurultayı

CHP’de Parti Meclisi kesinleşti

CHP 18. Olağanüstü Kurultayı'ndaki Parti Meclisi seçimlerinin kesin sonuçları açıklandı. Kesin olmayan sonuçlarda listede yer alan CHP'nin eski İstanbul il başkanı Ali Özcan'ın yerine kadın kotası uygulamasıyla Saliha Sera Kadıgil getirildi.

Konular: CHP, Türkiye
CHP'nin eski İstanbul il başkanı Ali Özcan'ın Parti Meclisi'ne giremedi. [Fotoğraf: AA-Arşiv]

chp aydın milletvekili bülent tezcan, partisinin 18. olağanüstü kurultayına ilişkin anadolu ajansı’na konuştu.

tezcan, çankaya ilçe seçim kurulu'nun açıkladığı kesin sonuçlara göre, chp'nin eski istanbul il başkanı ali özcan'ın parti meclisi'ne (pm) giremediğini söyledi.

tezcan, özcan'ın yerine kadın kotası uygulamasıyla kılıçdaroğlu'nun, ‘birlik ve kardeşlik listesi’ndeki saliha sera kadıgil'in pm'ye girdiğini belirtti.

tezcan, sencer ayata ve mehmet bekaroğlu'nun da, bilim yönetim ve kültür platformu'na (bykp) girdiğini ifade etti. 

tezcan’ın açıklamasına göre yüksek disiplin kurulu'na (ydk) giren ali paşa tan da liste dışı kaldı. tan'ın yerine gülsüm florinalı, ydk üyeliğine seçildi.

kaynak: anadolu ajansı

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;