Tenis

Çin'de İpek Soylu çiftlerde şampiyon

Kadın Tenisçiler Birliği (WTA) tarafından düzenlenen Elite Trophy'de mücadele eden milli tenisçi İpek Soylu ile Çinli partneri Xu Yifan, Yang Zhaoxuan-You Xiaodi çiftini 2-1 yenerek şampiyon oldu.

Konular: Spor, Diğer Sporlar

çin'in zhuhai kentinde düzenlenen sert kort turnuvasının çiftler finalinde, 2 numaralı seribaşı ipek soylu ile xu yifan, ev sahibi ülkeden 6 numaralı seribaşı yang zhaoxuan-you xiaodi ikilisiyle karşılaştı.

ilk seti 6-4 ipek-xu, 2. seti de 6-3 yang-you çifti kazanınca maçın galibini belirlemek için "tie break" setine gidildi. seti 10-7, 1 saat 27 dakika süren mücadeleyi de 2-1 kazanan ipek-xu çifti şampiyonluğa uzandı.

20 yaşındaki ipek böylece 2016'da, teb bnp paribas istanbul cup ve taşkent açık'tan sonra kariyerinin üçüncü wta çiftler turnuvası şampiyonluğunu elde etti.

kaynak: aa
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;