Transfer

Çinliler şimdi de Podolski’yi istiyor

Dünya futbolunda söz sahibi olmak ve ülkede futbolu geliştirmek için büyük paralar harcayan Çinliler, şimdi de Galatasaraylı Podolski’yi transfer etmek istiyor.

Konular: Spor, Futbol, Galatasaray

geride kalan sezonun devre arasında galatasaray'dan burak yılmaz'ı transfer eden beijing guoan, bu kez lukas podolski için kapıyı çaldı.

galatasaray sportif aş yöneticisi levent nazifoğlu, beijing guoan'dan podolski için teklif aldıklarını doğruladı.

çin ekibinin lukas podolski'yi kadrosuna katmak için kendilerine resmi bir teklif ilettiğini vurgulayan nazifoğlu, "beijing guoan'dan podolski için gelen önemli bir teklif var. biz de bu teklifi değerlendiriyoruz. transferin gerçekleşmesi oyuncuya bağlı." ifadelerini kullandı.

nazifoğlu, beijing guoan'ın ne kadar bonservis bedeli önerdiğiyle ilgili bilgi vermezken, rakamın 7 milyon euro civarı olduğu öğrenildi.



"ahmet çalık alternatiflerimizden biri"


levent nazifoğlu, ara transfer döneminde ilgilendikleri oyunculardan birinin de gençlerbirliği'nden ahmet çalık olduğunu aktardı.

sarı-kırmızılı idareci, "ahmet çalık alternatiflerimizden biri. gençlerbirliği kulübü ile görüşmeler sürüyor. eğer uygun bir bonservis bedeli olursa, düşüneceğiz." açıklamasında bulundu.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;