NBA

Clippers tutulmuyor

NBA'de Los Angeles Clippers deplasmanda, Indiana Pacers'ı 103-96 mağlup etti. Galibiyet serisini dokuz maça çıkardı.

Konular: Spor, Basketbol
Clippers, üçüncü çeyrekte rakibini 16 sayıda tuttu. [Fotoğraf: AFP]

bankers life fieldhouse'da oynanan mücadeleye hızlı başlayan clippers, ilk çeyrekte rakip potaya 33 sayı gönderdi. rakibine 25 sayı izni verdi. ilk yarı sonunda ise fark beş sayıya düştü. üçüncü çeyrekte oyunun kontrolünü tamamen eline geçiren, konuk ekip son çeyreğe 17 sayılık avantajla girdi. son bölümde pacers'ın çabaları farkı azaltsa da clippers salondan yedi sayı farkla galip ayrıldı.

clippers'ta altı oyuncu çift haneli sayılara ulaştı. chris paul, 17 sayı, 15 asist ve sekiz ribauntla galibiyette önemli rol oynadı. deandre jordan da 12 sayı ve 19 ribauntla galibiyete katkı yaptı.

clippers'ın türk oyuncusu hidayet türkoğlu altı dakika görev aldığı maçı sayı atamadan tamamladı. hido, bir ribaunt aldı.

ev sahibi takımda ise cj miles'ın 30 sayısı yenilgiyi önlemeye yetmedi.

los angeles clippers üst üste dokuzuncu galibiyetini elde etti. 21 maçında 16'ncı kez kazandı.

indiana ise üst üste altıncı kez kaybetti. 22'nci maçında 15'inci yenilgisini aldı.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;