2018 Dünya Kupası

Coleman Klopp'u kızdırdı

Galler Teknik Direktörü Chris Coleman, Liverpool'un 17 yaşındaki futbolcusu Ben Woodburn'u milli takıma davet etti. Fakat Liverpool Teknik Direktörü Klopp'u aramaması Alman hocayı kızdırdı.

Woodburn henüz 17 yaşında [Reuters]

notthingham doğumlu woodburn anneannesinin gallerli olmasından kaynaklı olarak galler'in 16, 18 ve 19 yaş altı milli takımları'nda oynadı. bu sezon iyi bir performans sergileyince henüz 17 yaşındayken coleman tarafından irlanda ile oynayacakları 2018 dünya kupası eleme maçına davet edildi.

woodburn'un liverpool'dan teknik direktörü klopp ise 17 yaşındaki bir futbolcunun milli takıma çağrılması durumunda mutlaka teknik direktörünü aranması gerektiğini düşünüyor.

"bunun burada ne kadar normal olup olmadığını bilmiyorum. bu bir eleştiri değil. fakat beni arayabilirdi. onu daha mı iyi tanıyor, emin değilim. coleman için şu ana kadar oynadığını düşünmüyorum. fakat ben mutlu. o nedenle ben de mutluyum. woodburn'un a milli takıma çağrılması şimdi mi olmalıydı? muhtemelen değil. fakat bu bir problem mi? hayır. "

ben woodburn bu sezon liverpool formasını 7 kez giydi. kupada leeds'e gol atarak liverpool formasıyla gol atan en genç futbolcu oldu.

coleman ise jurgen klopp'a herhangi bir saygısızlık yaptığını düşünmüyor.

kaynak: bbc

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;