Türkiye

Damat bahşiş kavgasında öldü

İstanbul Yenibosna'da düğün konvoyunun yolunu araçla kesen bir grup, bahşiş için tartıştıkları damadı otomobilin camında metrelerce sürükledi. Damat hayatını kaybetti.

Konular: Türkiye
Damat Aziz Baş tartıştığı kişilerin aracında yaklaşık 200 metre sürüklendi. [Fotoğraf: DHA]

olay, istanbul'un yenibosna semtinde 31 ağustos pazar günü saat 19.00 sıralarında meydana geldi. aziz baş (25) ve sevda baş çifti beraberindeki konvoyla düğün salonuna yaklaştıkları sırada yolları bir araç tarafından kesildi.

araç içindekiler damat ve yakınlarından bahşiş aldı. ancak araçtakiler konvoyun önünü ikinci kez keserek tekrar bahşiş istedi.

otomobilden inen damat aziz baş, yolu kesen araçtakilerle tartışmaya başladı. aracın ön camından içeriye sarkan damat, aracın hızla hareket etmesi üzerine sürüklenmeye başladı. aziz baş yaklaşık 200 metre sürüklendikten sonra yere düştü. 

baş hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı.  

aziz baş'ın cenazesi yapılan otopsinin ardından adli tıp kurumu'ndan alınarak memleketi kastamonu'ya götürüldü.

damadın ölümüne neden olan araçtakiler ise aranıyor. 

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;