İş kazaları

Dilovası'nda fabrikada patlama

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde bir haddehanede kazanın patlaması sonucu 1 işçi öldü, 15 işçi yaralandı.

[Fotoğraf: AA]

patlama öğle saatlerinde, dilovası organize sanayi bölgesi'nde bulunan bir haddehanede, hurda demirlerin eritildiği kazanda oldu. fabrikadan yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve 112 acil ekibi sevk edildi. itfaiye ekibi herhangi bir yangının olmadığını görürken, fabrikada kontrol yaptı. 112 acil ekipleri ise yaralılara müdahale etti. 1 işçinin öldüğü tespit edilirken, yaralanan 15 işçi ise gebze ve darıca'daki hastanelere sevk edildi.

gebze kaymakamı mehmet arslan fabrikadan çıktıktan sonra yaptığı açıklamada, "kazada 1 işçi hayatını kaybetti. 15 yaralımız var. yaralıların sağlık durumları iyi. olayla ilgili araştırmalar yetkili kişiler tarafından içeride devam etmektedir. iş yeri sahipleriyle görüştüm, yetkililerle de görüşüldü. herhangi bir ihmâl olup olmadığı araştırılacak" dedi.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;