Ekonomi

Dolar 3.59 TL'nin üzerini gördü

Türk lirası karşısında yükselişini sürdüren Amerikan doları, 3.59 TL'nin üzerini gördü. Dolar daha sonra 3.55 seviyelerine geriledi.

Konular: Ekonomi, Türkiye

dün 3.50 seviyesine ulaşan dolar, bugün de yükselişini sürdürerek 3.59 tl'nin üzerini gördü. dolar daha sonra 3.55 seviyelerine geriledi. euro da tl karşısında yükseldi, 3.80'in üzerine çıktı. 

başbakan binali yıldırım ekonomi koordinasyon kurulu'nu topladı.

dolardaki yükselişle ilgili konuşan cumhurbaşkanı tayyip erdoğan, "yastığının altında döviz olanlar parasını altına, tl’ye çevirsin. türk lirası, altın değer kazansın. ne lüzûm var başka şeye değer kazandırtacağız. böylece bir oyunu da bozarız" demişti.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;