Euroleague

Dörtlü Final'in ikinci takımı CSKA

Fenerbahçe'nin ardından Baskonia'yı da 3-0 ile geçen son şampiyon CSKA Moskova da adını İstanbul'da düzenlenecek Dörtlü Final'e yazdırdı.

Konular: Spor, Basketbol
CSKA geçen sezon finalde Fenerbahçe'yi yenmişti. [Euroleague]

son şampiyon cska moskova, istanbul'da düzenlenecek dörtlü final'de, anadolu efes-olympiakos (1-1) serisinin galibiyle eşleşecek.

fernando buesa arena'da oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğini 24-22 önde bitiren baskonia, devre arasına da 44-43 üstün girdi.

konuk takım, başa baş geçen mücadelenin üçüncü periyodunu 72-70 önde tamamladı. son çeyrekte skor üstünlüğünü koruyan cska moskova, mücadeleden 90-88 galip ayrılarak üst üste 6. kez adını dörtlü final'e yazdırdı.

rus temsilcisinde higgins, 21 sayıyla galibiyette önemli rol oynadı. baskonia'da shengelia'nın 19 sayısı mağlubiyeti önleyemedi.

kaynak: aa
 

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;