Bundesliga

Dortmund yine mağlup

Borussia Dortmund, Tayfun Korkut’un çalıştırdığı Hannover’e 1-0 yenildi. Bundesliga'da bu sezon art arda dördüncü yenilgisini aldı.

Konular: Spor, Futbol
Dortmund bu sezon ligde çıktığı dokuz maçta sadece iki galibiyet alabildi. [Fotoğraf: Reuters]

hafta içinde uefa şampiyonlar ligi’nde galatasaray’ı deplasmanda 4-0 yenerek üçte üç yapan dortmund, şans getirmesi için hannover maçına lig yönetiminden özel izin alarak şampiyonlar ligi formasıyla çıktı.

konuk hannover, 62’nci dakikada hiroshi kiyotake’nin attığı golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

tayfun korkut’un çalıştırdığı ekipte maça ilk 11’de başlayan ceyhun gülselam, 89’da ikinci sarı karttan ihraç edildi.

dortmund, 1-0’lık yenilgiyle dokuzuncu maçında altıncı kez kaybetti. art arda dördüncü mağlubiyetini alan dortmund, yedi puanla 15’inci sıraya geriledi.

honnover ise puanını 13’e yükseltti.

gol düellosu stuttgart’ın

eintracht frankfurt’un stuttgart’ı ağırladığı maçta dokuz gol atıldı.

madlung’un 21’inci dakikadaki golüyle geriye düşen stuttgart, harnik’in 34 ve 36’da attığı gollerle ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı.

konuk ekip 51’de gentner ile farkı ikiye çıkarsa da, frankfurt 58’de meier, 61’de aigner ve 65’te madlung’un golleriyle 4-3 öne geçti.

ancak 81’de werner ile skoru 4-4’e getiren stuttgart, 84’te gentner ile 5-4’lük galibiyeti ilan etti.

bundesliga’nın dokuzuncu haftasında bugün alınan diğer sonuçlar şöyle:

leverkusen-schalke: 1-0
augsburg-freiburg: 2-0
hertha berlin-hamburg: 3-0
hoffenheim-paderborn: 1-0

kaynak: al jazeera ve ajanslar 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;