Suriye'de iç savaş

El Bâb'da ÖSO'ya saldırı

El Bâb çevresinde ÖSO'nun toplanma alanına düzenlenen bombalı araçlı IŞİD saldırısında 12 kişi öldü, 30 kişi yaralandı.

işid'in halep'in el bâb ilçesi çevresinde özgür suriye ordusu'na (öso) bağlı birliklerin toplandığı alana bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda 12 kişi öldü, 30 kişi yaralandı.

ilçenin doğusundaki cub el-barazi köyü hedef alındı. öso mensubu 12 kişi öldü, 30 kişi yaralandı. durumu ciddi olan bazı yaralılar türkiye'deki hastanelere sevk edildi.

fırat kalkanı harekatı kapsamında bölgede bulunan türk silahlı kuvvetleri, saldırı bölgesinde bulunmuyordu. 

15 yaralı kilis'e getirildi

yaralılardan 15'i kilis'e getirildi, yakınları tarafından çobanbey sınır hattına alındı. yaralılar, burada hazır bekletilen ambulanslarla kilis devlet hastanesi'ne sevk edildi.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;