La Liga

'El Nino' geri döndü

İspanya Kral Kupası'nda Real Madrid ile 2-2 berabere kalan Atletico Madrid çeyrek finale yükseldi. Yeni transfer Fernando Torres iki gol attı.

Konular: Spor, Futbol, Real Madrid
Torres, son olarak Milan'da oynuyordu [Reuters]

atletico madrid, 2-0'ın rövanşında real madrid ile 2-2 berabere kalarak tur atladı. 'el nino' lakaplı fernando torres, takımının iki golünü de attı.

real madrid'in golleri ise sergio ramos ve cristiano ronaldo'dan geldi.

arda turan yedek başladığı maçta 57'nci dakikada torres'in yerine oyuna girdi. torres, real madrid'e karşı çıktığı 13'üncü maçındaki 10'uncu golüne ulaştı.

atletico madrid'in bir sonraki rakibi elche'yi 5-0'ın rövanşında 4-0 yenen barcelona oldu.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;