Futbol

'En kibar başkan' tişörtüne ceza gelebillir

Fenerbahçe ile oynadıkları maçtan sonra 'En kibar başkan' yazılı Putin tişörtünü gösteren Lokomotiv Moskovalı futbolcu Tarasov'un ceza alması gündemde. Bir UEFA yetkilisine göre ceza en az 10 maç olabilir.

Fenerbahçe maçı 2-0 kazandı [Reuters]

28 yaşındaki orta saha dmitri tarasov fenerbahçe ile oynadıkları maçtan sonra formasını çıkardı. altında ise rusya devlet başkanı vladimir putin'in resminin olduğu tişörtte 'en kibar başkan' yazıyordu.

rusya ile türkiye arasında uçak krizinin yaşandığı bir dönemde tarasov'un bu davranışı tartışma konusu oldu.

tarasov "o benim başkanım. ben ona saygı duyuyorum ve nerede olursam olayım onu desteklediğimi göstermek istedim. söylemek istediğimi de tişörte yazdım" dedi.

r-sport haber ajansı'na konuşan bir uefa yetkilisi ise tecrübeli futbolcunun en az 10 maç ceza alabileceğini ifade etti. kulübün de buna izin verdiği için cezalandırılabileceğini bildirdi.

rusya futbol federasyonu yöneticilerinden igor lebedev de tarasov'un futbolculuğuna saygı duyduğunu ama bu yaptığının yanlış olduğunu söyledi.

kaynak: reuters

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;