Ekonomi

Erdoğan EKK'yı topluyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de Ekonomi Koordinasyon Kurulu'nu toplayacak.

Konular: Türkiye, Ekonomi
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan [Fotoğraf: AA]

salı günü yapılması planlanan ancak başbakan binali yıldırım'ın istanbul programı nedeniyle iptal edilen ekonomi koordinasyon kurulu (ekk) toplantısı, çarşamba günü cumhurbaşkanı tayyip erdoğan başkanlığında yapılacak.

ekk geçen hafta cuma günü başbakan yıldırım başkanlığında toplanmış, toplantının ardından merkez bankası'nın ekonomik gelişmeleri yakından takip ettiği ve fiyat istikrarı hedefi doğrultusunda gereken tedbirleri alacağı belirtilmişti.

ekk toplantısı öncesinde 3,40'ın üzerine tırmanan dolar, toplantının ardından 3,38'e gerilemişti. dolar çarşamba sabahı 9:30 itibariyle 3.30 seviyesinden işlemde.

öte yandan piyasaların gözü bir yandan da merkez bankası'nın perşembe günü yapacağı kasım ayı para politikası kurulu (ppk) toplantısında. ppk toplantısı öncesi gerçekleştirilecek bu toplantıdan çıkacak mesajları piyasalar yakından takip edecek.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;