Transfer

Erkan Zengin Trabzon'da

Bordo mavili kulüple sözleşme imzalayan Erkan Zengin Trabzon'a geldi. Tecrübeli futbolcuyu havalimanında taraftarlar karşıladı.

başkan ibrahim hacıosmanoğlu, teknik direktör ersun yanal ile birlikte gittiği isveç'te erkan zengin ve menajeriyle görüşüp anlaştı.

hacıosmanoğlu ve yanal ile birlikte saat 21.00'de özel bir uçakla türkiye'ye hareket eden erkan zengin, trabzon'a geldi. futbolcuyu havalimanında bir grup taraftar karşıladı.

taraftarlar, boynuna bordo mavi kaşkol taktıkları erkan zengin'e, ellerindeki meşaleleri de yakarak tezahüratla sevgi gösterisinde bulundu. 

tecrübeli futbolcu, trabzonspor'un sosyal medya hesaplarından yayınlanan bir videoyla taraftarlara mesaj gönderdi.

Hacıosmanoğlu ve Yanal, Zengin'i ikna etti. [Fotoğraf: CHA]

erkan, "öncelikle herkese hayırlı olsun. ben trabzonspor'a imza attım. çok büyük bir şehre geldim. futbol tutkusu olan bir şehre geldim. allah izin verirse hep beraber çok büyük başarılara imza atacağız. herkese hayırlı olsun" dedi.

bordo mavililer, erkan için eskişehirspor kulübü ile 2 milyon 250 bin euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardığını kamuyu aydınlatma platformu'na (kap) geçen hafta bildirmişti.

erkan zengin için fenerbahçe de teklifte bulunmuş ancak eskişehirspor, trabzonspor'un teklifini kabul etmişti.

erkan zengin, isveç milli takımı'nda oynuyor.

2009-2010 sezonunda beşiktaş'ta çok fazla forma şansı bulamayan erkan, 2010'da transfer olduğu eskişehirspor'da kariyerinin en verimli dönemini geçirdi.

kaynak: al jazeera ve aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;