Trabzonspor

Ersun Yanal imzaladı

Ersun Yanal, Trabzonspor ile bir buçuk yıllık sözleşme imzaladı. Yanal böylece beş buçuk yıllık aradan sonra yeniden Karadeniz ekibinin başına geldi.

Ersun Yanal Trabzonspor'daki ikinci dönemini geçirecek. [Fotoğraf: AA]

kulüp başkanı ibrahim hacıosmanoğlu ile basının karşısına geçen ersun yanal, bir buçuk yıllık resmi sözleşmeye imza attı. imza töreni sadece iki buçuk dakika sürdü.

hacıosmanoğlu, yanal'ın cuma günü bir basın toplantısı düzenleyeceğini ve bugünkü törende konuşmayacağını söyledi. ayrıca, "biz şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurduk. inşallah bundan sonra yukarıya doğru çıkan bir trabzonspor izleyeceğiz" dedi.

trabzonspor, yeni teknik direktörünün 2014-15 sezonu için 1 milyon 470 bin, 2015-2016 sezonu için de 1 milyon 800 bin euro garanti ücret alacağını açıkladı.

öğle saatlerinde istanbul'dan özel uçakla kente gelen yanal'ı, havalimanında bir grup taraftar karşıladı.

havalimanı çıkışında taraftarların boynuna trabzonspor atkısı taktığı yanal, basın mensuplarının sorularına  "daha sonra konuşacağız" cevabını verdi.

taraftarların sevgi gösterisi ve tezahuratlarına el sallayarak karşılık veren yanal, daha sonra hacıosmanoğlu ile kulüp aracına binerek mehmet ali yılmaz tesisleri'ne geçti.

trabzonspor kulübü genel sekreteri köksal güney, yönetim kurulu üyeleri köksal sadıklar, mehmet terzi ve menajer serhat altıncı da yanal'ı karşılayanlar arasında yer aldı.

[[Fotoğraf: AA]]

yanal'ı taşıyan özel uçağın piste inişinde kokpitten trabzonspor bayrağı sallanması da dikkati çekti.

havalimanında güvenlik görevlilerin yoğun önlem aldığı karşılamaya, basın mensupları da büyük ilgi gösterdi.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;